Lekdetectie in Zwolle

Heeft u last van een lekkage, maar weet u niet waar het lek zich bevindt? Wij sporen het lek voor u op zonder te hoeven slopen! We komen graag bij u langs in Zwolle voor inspectie.

  • Professionele lekdetectie
  • Hak- en breekwerk niet nodig
  • Verzekering vergoedt lekdetectie

Lekdetectie in Zwolle laten uitvoeren

Heeft u in uw huis vochtplekken ontdekt of ruikt u al enige tijd een vieze lucht uit de afvoer. Tijd om de experts van OTL Nederland voor lekdetectie in Zwolle in te schakelen. OTL Nederland helpt u bij het opsporen van de bron van de lekkage. Onze experts kunnen met speciale apparatuur snel zien waar het euvel zich bevindt. Zo voorkomt u verdere schade aan uw woning en leidingen.

Preventieve lekdetectie Zwolle heeft de voorkeur

Heeft u nog geen lekkageschade in huis, dan is het laten uitvoeren van een preventieve lekdetectie in Zwolle sowieso een goed idee. Een preventieve lekdetectie toont tijdig de aanwezigheid van lekkages aan in huis. Hoe sneller u een lekkage verhelpt, hoe kleiner de kans op blijvende lekkageschade. En hoe kleiner de kans dat u bijvoorbeeld aan onnodig warmteverlies lijdt in uw huis. Schakel dus de lekdetectie Zwolle in om erger te voorkomen. Omdat lekdetectie vaak verdere kosten van vervolgschade voorkomt, vergoeden veel verzekeraars vaak (een deel van) de kosten van lekdetectie.

Duurzaamheid staat voorop

Door een goede lekdetectie in Zwolle te laten uitvoeren voorkomt u dat uw huis een warmtelek heeft of dat er onnodig water wegvloeit. Een goede lekdetectie laten uitvoeren is niet alleen goed voor uw portemonnee. Ook het energieverbruik neemt af door het dichten van het warmtelek. Dat betekent lagere stookkosten door minder gebruik van gas en elektra. Als het lek in de waterleiding gedicht wordt zal uw waterverbruik verminderen en daardoor zal uw waterrekening dalen. In deze tijd waarin we zuinig om dienen te gaan met energie, bent u dan ook nog eens goed duurzaam bezig.

Hoe herkent u lekkage?

Lekdetectie ZwolleLaat een lekdetectie in Zwolle zo snel mogelijk uitvoeren. Zeker als u vermoedt dat er zich in uw huis ergens een lekkage bevindt. Zo verkleint u de kans op verdere water- en vochtschade aan uw woning. U herkent lekkages onder meer aan vocht- en schimmelplekken op muren en vloeren.

Ook een warmtelek moet zo snel mogelijk gedicht worden. U signaleert een warmtelek vaak doordat er een onverklaarbare luchtstroom in uw huis optreedt. De tocht komt vaak naar binnen via een kier tussen de ruit en het kozijn of tussen het kozijn en de muur. Ook kan zo warme lucht ongevraagd uw woning verlaten. Zo moet de CV-ketel harder werken dan nodig is en dat levert een hoge energierekening op. En daar zit niemand op te wachten in Zwolle.

Geavanceerde lekdetectie apparatuur

Bij een lekdetectie in Zwolle gebruiken wij verschillende geavanceerde apparaten om lekkages op te sporen. Zo zijn er thermografische camera’s die warmteverschillen heel duidelijk in beeld brengen bij een warmtelek, maar ook bij een vochtlek. Maar we hebben ook apparatuur voor ultrasone trillingen of we voeren een rookproef uit. Het type lekkage bepaalt welke apparatuur gebruikt wordt. Door gebruik te maken van dergelijke hulpmiddelen is het niet langer noodzakelijk om een muur of vloer open te breken om een lek op te speuren.

Nieuwsgierig geworden naar hoe OTL Nederland de lekdetectie in Zwolle uitvoert? Wij maken graag met u een afspraak voor meer informatie. Zo helpen wij bij het voorkomen van ernstige vochtschade of een warmtelek in uw woning.

Werkgebied

Wij zijn niet alleen actief in Zwolle, maar ook in: Apeldoorn, Deventer, Enschede en Lelystad.

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs!

Neem direct contact op: