Lekdetectie in Woerden

Zonder hak- en breekwerk sporen wij ieder lek op! Wij komen graag bij u langs voor inspectie in Woerden!

  • Professionele lekdetectie
  • Hak- en breekwerk niet nodig
  • Verzekering vergoedt lekdetectie

Overweeg een lekdetectie in Woerden uit te laten voeren

Bij een lekkage is een eerste stap het opsporen van de bron hiervan. Het is vaak niet eenvoudig om dit zelf te doen. Hoe vindt u bijvoorbeeld het punt waar warme lucht uit uw woning stroomt? Op welke wijze achterhaalt u waar een leiding lekt? Het was tot voor kort gebruikelijk om middels sloopwerkzaamheden tot de bron van een lekkage te komen. Niet alleen had u hierbij geen zekerheid dat de bron ook daadwerkelijk gevonden werd. Ook resulteerde het vrijwel altijd in onnodig veel schade. OTL Lekdetectie biedt een professionele oplossing, die dit voorkomt. Laat een lekdetectie in Woerden door ons uitvoeren met moderne hulpmiddelen. Bij het gebruik van deze hulpmiddelen hoeft geen hak- en breekwerk te worden gebruikt. Zo wordt een lekkage opgespoord zonder schade aan te richten!

Lekdetectie in Woerden bij verschillende lekkages lekdetectie woerden

Een lekdetectie in Woerden uit laten voeren is bij verschillende soorten lekkages interessant. Denk bijvoorbeeld aan een lekkende leiding onder de vloer, een lekkende afvoer in de wand achter het toilet of de douche, enzovoorts. Zou u deze lekkages niet verhelpen, dan is de kans op vochtschade groot. Vochtschade ontstaat bijvoorbeeld in de vorm van lichtgele vlekken op uw muren. Ook kan er houtrot ontstaan als gevolg van vocht wat in houten constructies trekt. Naast deze vochtlekkages helpt OTL Lekdetectie u bij het verhelpen van een warmtelek. Een warmtelek zorgt voor tocht in huis, wat een negatieve invloed heeft op uw weerstand. U wordt sneller ziek of verkouden. Voor welk type lekkage wilt u een lekdetectie in Woerden uit laten voeren?

Hulpmiddelen bij een lekkage opsporen

Lekkages opsporen in Woerden doen we met diverse hulpmiddelen. Een voorbeeld hiervan is een rookproef. Door de rook door een leiding te spuiten, zal dit op plekken waar zich een lek bevindt tevoorschijn komen. Ook in het geval van een warmtelek, bijvoorbeeld door schade aan de dakbedekking, komt een rookproef van pas. Een alternatief voor het opsporen van een warmtelek is een thermografische camera. Hierbij wordt gezocht naar warmteverschillen rond uw woning of een leiding. Heeft u te maken met een lekkage rond leidingen waarin koud water stroomt? In dat geval zetten we ultrasone trillingen in.

Rapport na het uitvoeren van een lekdetectie

Onze bevindingen tijdens de lekdetectie in Woerden leggen we vast in een uitgebreid rapport. Dit rapport helpt een loodgieter of bijvoorbeeld dakdekker bij het oplossen van de lekkage in uw woning. Het rapport beschrijft namelijk heel precies waar zij de bron van het lek kunnen vinden. Ook kunt u dit rapport indienen bij een verzekeraar. Er zijn meerdere verzekeraars die het volledige bedrag voor een lekdetectie vergoeden. Op deze manier betaalt u hier niets voor! Het maakt het uitvoeren van een lekdetectie in Woerden nog aantrekkelijker.

Aan de slag met een lekdetectie in uw huis

Laat ook in uw woning een lekdetectie uitvoeren, wanneer u last heeft van een lekkage. Neem contact met ons op, zodat we een lekdetectie in Woerden voor u in kunnen plannen. We zijn niet alleen op werkdagen te bereiken, maar ook op zaterdag. Zo hoeft u nooit lang te wachten, alvorens we een lekkage voor u opsporen!

Werkgebied

Wij zijn niet alleen actief in Woerden, maar ook in: Alphen aan den Rijn en Utrecht.

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs!

Neem direct contact op: