Lekdetectie in Spijkenisse

Met ons geavanceerde apparatuur sporen wij ieder lek op. Dus heeft u last van een lekkage in Spijkenisse? Wij komen graag bij u langs voor inspectie.

  • Professionele lekdetectie
  • Hak- en breekwerk niet nodig
  • Verzekering vergoedt lekdetectie

Lekdetectie in Spijkenisse kan de uitkomst voor u zijn

Heeft u last van een lekkage in huis? Laat een professionele lekdetectie in Spijkenisse uitvoeren, waarbij OTL Lekdetectie op zoek naar de bron van een lekkage. Dit doen we op zo’n manier, dat hak- en breekwerk niet noodzakelijk is. Voorheen was het niet ongebruikelijk dat een wand of bijvoorbeeld vloer op verschillende punten werd opengebroken om zo tot de kern van een probleem te komen. Lekkages komen niet alleen voor als vochtlekkages. U kunt ook te maken hebben met een warmtelek in huis. Als gevolg van het warmtelek verbruikt u niet alleen onnodig veel energie. Ook loopt u het risico eerder grieperig of verkouden te worden door tocht in uw woning. Met wat voor type lekkage heeft u te maken?

Lekdetectie in Spijkenisse biedt verschillende voordelen Lekdetectie Spijkenisse

Het laten uitvoeren van een lekdetectie in Spijkenisse biedt u verschillende voordelen. Eerder werd al beschreven, dat hak- en breekwerk niet langer noodzakelijk is. Het openbreken van een wand zorgt niet alleen voor onnodig veel schade. Ook heeft u geen zekerheid, dat de bron van het lek gevonden wordt. Naast het feit dat een lekdetectie in Spijkenisse kan worden uitgevoerd zonder hak- en breekwerk, biedt een verzekeraar u hier vaak een vergoeding voor. Zo hoeft u dit niets te kosten! Kijk de polisvoorwaarden van uw verzekeringen nog eens na, om te zien of uw verzekeraar een vergoeding biedt.

Lekkage opsporen met professionele hulpmiddelen

Een lekkage opsporen wordt ons makkelijker gemaakt, door de hulpmiddelen die OTL Lekdetectie gebruikt. Bij een lekdetectie in Spijkenisse kunnen we een rookproef uitvoeren, waarbij de rook onder uw dak of bijvoorbeeld in een leiding gespoten wordt. Op plekken waar de rook zichtbaar wordt, bevindt zich de bron van het lek. Naast een rookproef kan ook een thermografische camera interessant zijn. Een thermografische camera brengt warmteverschillen in kaart. Dit komt van pas, wanneer u te maken heeft met een warmtelek in huis. Ook bij een lekkende leiding waarbinnen warm water loopt, kan een thermografische camera uitkomst bieden. Een derde methode om de bron van een lekkage op te sporen is het gebruik van ultrasone trillingen.

Rapport na afloop van een lekdetectie

Onze bevindingen leggen we tijdens een lekdetectie in Spijkenisse vast in een uitgebreid rapport. Dit rapport kunt u niet alleen indienen bij uw verzekeraar. Ook helpt het rapport een loodgieter, dakdekker of bijvoorbeeld glaszetter bij het doelgericht oplossen van lekkages. In het rapport wordt gebruik gemaakt van een combinatie van foto’s en tekst. Zo is direct duidelijk waar het lek zich in uw woning bevindt! Het kan interessant zijn om op periodieke basis een preventieve lekdetectie uit te voeren.

Afspraak inplannen voor een lekkage opsporen

Voorkom het ontstaan van vochtplekken op uw wanden en ga een te hoog energieverbruik tegen. Laat op korte termijn een lekdetectie in Spijkenisse uitvoeren om de lekkage in uw woning op te laten lossen. OTL Lekdetectie staat niet alleen op werkdagen voor u klaar, maar biedt ook hulp op zaterdag. Zo kunnen we een lekkage op korte termijn voor u opsporen!

Werkgebied

Wij zijn niet alleen actief in Spijkenisse, maar ook in: Den Haag, Dordrecht en Rotterdam.

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs!

Neem direct contact op: