Lekdetectie in Roosendaal

Heeft u last van een lekkage, maar weet u niet waar het lek zich bevindt? Wij sporen het lek voor u op zonder te hoeven slopen in Roosendaal! We komen graag bij u langs voor inspectie.

  • Professionele lekdetectie
  • Hak- en breekwerk niet nodig
  • Verzekering vergoedt lekdetectie

Lekdetectie in Roosendaal uitvoeren bij lekkages

Vermoedt u last te hebben van een lekkage in huis? Wacht niet te lang met het uitvoeren van een lekdetectie in Roosendaal. Door voor een lekdetectie te kiezen, voorkomt u een ernstige schade aan uw woning. Denk bijvoorbeeld aan de gele vochtplekken die op muren kunnen ontstaan! Zou u te lang wachten, dan kunnen op deze plekken schimmels groeien. Een vochtlekkage is echter niet het enige type lekkage wat u oplost met een lekdetectie in Roosendaal. Ook bij bijvoorbeeld een warmtelek is het uitvoeren van een lekdetectie het overwegen waard. Een warmtelek zorgt voor een onnodig hoog energieverbruik. Daarbij kan tocht uw weerstand sterk verslechteren. U zult vaker te maken krijgen met een griepje of verkoudheid. OTL Lekdetectie helpt u dit graag te voorkomen!

Voordelen van een lekdetectie in Roosendaal

Een lekdetectie in Roosendaal uit laten voeren door OTL Lekdetectie biedt u verschillende voordelen. Voorheen werd bij een lekdetectie vaak gekozen voor het op meerdere plekken openbreken van een wand. Met moderne hulpmiddelen voorkomt OTL Lekdetectie dat hak- en breekwerk noodzakelijk is. Het maakt het opsporen van een lekkage in huis nog eenvoudiger. Een andere reden om voor een lekdetectie in Roosendaal te kiezen, is het feit dat veel verzekeraars een vergoeding aanbieden. Zo hoeft u deze lekdetectie niet zelf te bekostigen.

Gebruik van professionele hulpmiddelen

OTL Lekdetectie maakt een lekkage opsporen makkelijker, door gebruik te maken van moderne hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan een thermografische camera, waarmee warmteverschillen eenvoudig in kaart gebracht kunnen worden. Zeker bij een warmtelek of een lek rond leidingen waarin warm water stroomt biedt dit hulpmiddel de uitkomst. Op plekken waar zich een warmtelek bevindt, zal de lucht buiten uw woning iets warmer zijn. Naast een thermografische camera helpt ook een rookproef bij het opsporen van een warmtelek. De bron van het lek zit op het punt waar de rook uw woning verlaat. Mocht het om een lek rond leidingen met koud water gaan, dan worden ultrasone trillingen gebruikt.

Rapport na afloop van een lekkage opsporen

Lekdetectie RoosendaalEen lekkage opsporen is een eerste stap in het tegengaan van tocht of vochtplekken op uw wanden. Nadat wij de lekdetectie in Roosendaal voor u hebben uitgevoerd, kunt u de lekkage door een loodgieter of bijvoorbeeld dakdekker laten oplossen. Wij voorzien u nadien van een uitgebreid rapport. Dit rapport beschrijft heel nauwkeurig waar de bron van het lek zich bevindt. Dit doen we middels een combinatie van foto’s en tekst. Het maakt het voor een vakman heel eenvoudig om doelgericht voor een oplossing te zorgen bij een lekkage.

Direct een lekdetectie inplannen

Laten we direct een lekdetectie in Roosendaal inplannen, om het lek in uw woning op te sporen! Neem contact met ons op, wanneer u hier een afspraak voor wilt maken. Ook wanneer u nog vragen heeft over onze werkwijze, staan we u graag te woord. Wij zijn niet alleen bereikbaar op werkdagen, maar ook op de zaterdag. Zo hoeft u nooit lang te wachten, voordat u het lek in huis kunt laten oplossen.

Werkgebied

Wij zijn niet alleen actief in Roosendaal, maar ook in: Breda, Den Bosch, Eindhoven en Tilburg.

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs!

Neem direct contact op: