Over ons

OTL Nederland is dé Nederlandse expert in het opsporen van lekken. Dankzij onze ervaring en vakkennis kunnen wij vrijwel alle water- en warmtelekken snel opsporen. We hoeven meestal maar één keer bij u langs te komen om het lek te kunnen vinden. Het is ons doel om onze klanten, zowel particulieren als bedrijven, zo snel mogelijk van water- en isolatieproblemen te verlossen. Lekdetectie is hierbij een essentieel onderdeel. Is het immers niet duidelijk waar het lek zich bevindt dan kost het repareren van lekkages onnodig veel tijd en geld. Uw verzekeraar stelt de assistentie van een lekdetectiebedrijf daarom zeer op prijs!

Hoe onderscheiden wij ons? OTL Nederland werkt alleen met professionele apparatuur en ervaren specialisten. Zo bent u verzekerd van de allerbeste service: het lek is snel gevonden, en zonder onnodige schade aan te richten. Daarnaast stellen verzekeraars onze werkwijze dermate op prijs dat zij de kosten van de lekdetectie in de meeste gevallen vergoeden. Wij helpen u immers met het beperken van schade!

Wilt u een afspraak maken voor het uitvoeren van lekdetectie? Of wilt u in contact komen met een ervaren lekdetectie specialist? Maak een afspraak! U kunt ons overal in Nederland inschakelen.

Werktijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 19:00
Zaterdag: 10:00 tot 17:00

Bel ons!

Tel. 085-0768954

Of mail naar:

info@otl-lekdetectie.nl