Lekdetectie in Lelystad

Heeft u last van een lekkage, maar weet u niet waar het lek zich bevindt? Wij sporen het lek voor u op zonder te hoeven slopen! We komen graag bij u langs in Lelystad voor inspectie.

  • Professionele lekdetectie
  • Hak- en breekwerk niet nodig
  • Verzekering vergoedt lekdetectie

Schade voorkomen door tijdige lekdetectie in Lelystad

Lekkages in huis kunnen op veel manieren schade toebrengen aan uw woning. Daarom is het belangrijk lekkages in een vroeg stadium aan te pakken. Denk bij lekkages niet alleen aan vochtlekkages, maar ook aan een warmtelek of een lek in de afvoer of riolering. Lekkages hebben vaak grote invloed op het energiegebruik in uw huis. De rekening van gas, water en elektra kan daarvoor fors oplopen. Tijd dus om tijdig OTL Nederland voor lekdetectie in Lelystad in te schakelen.

Een warmtelek, speur het snel op!

Als er ergens in huis een warmtelek optreedt, herkent u dit meestal een vervelende kille tocht in huis. Het warmtelek bevindt zich vaak tussen kozijnen en muren of als ramen niet goed in het kozijn zijn geplaatst. Koude lucht kan zo naar binnen stromen. Maar ook uw kostbare warme lucht kan hierdoor verdwijnen. De isolatiewaarde van uw woning daalt en uw kostbare energieverbruik stijgt. Hoog tijd dat u een lekdetectie in Lelystad laat uitvoeren. Zij kunnen u helpen het lek op te sporen zodat u dit kunt laten dichten.

Vochtlekkages, het begin van veel problemen

Lekdetectie LelystadHeeft u ergens vocht in huis ontdekt, op muren of vloeren, waar dit niet hoort? Of druppelt er ineens water uit uw plafond? Dat is natuurlijk geen goede zaak. Vocht kan veel schade toebrengen aan muren, daken en vloeren. De lekdetectie specialisten in Lelystad komen graag bij u langs om het euvel op te sporen. Wij hebben daarvoor geavanceerde apparatuur tot onze beschikking waarmee we het lek opsporen. Door het gebruik van deze apparatuur hoeven we geen muren en vloeren meer open te breken om te zien waar het lek zich bevindt.

Nog geen lek ontdekt? Laat preventief testen

Heeft u nog geen lekkages ontdekt, dan is het laten uitvoeren van een preventieve lekdetectie in Lelystad altijd een goed idee. Deze toont tijdig de aanwezigheid van lekkages aan in huis. Verhelpt u een lekkage zo snel mogelijk, dan is de kans kleiner dat u blijvende lekkageschade oploopt.
Maar ook is de kans kleiner dat u bijvoorbeeld aan onnodig warmteverlies lijdt in uw huis door een warmtelek. Schakel dus de lekdetectie Lelystad in om erger te voorkomen. Omdat lekdetectie vaak verdere kosten van vervolgschade voorkomt, vergoeden veel verzekeraars vaak (een deel van) de kosten van lekdetectie.

De duurzame lekdetectie Lelystad

Duurzaam wonen willen we allemaal wel. Dat is ook goed voor onze portemonnee. Door een goede lekdetectie te laten uitvoeren voorkomt u dat uw huis een warmtelek heeft of dat er onnodig water wegvloeit. Het energieverbruik neemt af door het dichten van het warmtelek. Dat betekent lagere stookkosten door minder gebruik van gas en elektra. Door het lek in uw waterleiding te dichten, zal uw waterverbruik verminderen en zal dus uw waterrekening slinken. U bent dan ook nog eens goed duurzaam bezig. In deze tijd waarin we zuinig om dienen te gaan met energie.

Wilt u ook een lekdetectie laten uitvoeren in uw woning? Dan maken wij bij OTL Nederland voor lekdetectie in Lelystad graag met u een afspraak. U krijgt van ons een gedegen scan met bijbehorend advies.

Werkgebied

Wij zijn niet alleen actief in Lelystad, maar ook in: Almere, Amsterdam, Hilversum en Zwolle.

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs!

Neem direct contact op: