Lekken in afvoer opsporen

Vermoedt u last te hebben van een lek in een afvoer, maar weet u niet waar het lek zich bevindt? Wij sporen het lek voor u op, vaak zonder te hoeven slopen! We komen graag bij u langs voor inspectie.

  • Snel en efficiënt
  • Hak- en breekwerk vaak niet nodig
  • Verzekering vergoedt lekdetectie in veel gevallen

Lek in afvoer opsporen

Wanneer u met een lek in de afvoer van uw toilet, douche of gootsteen te maken heeft, is het belangrijk om snel voor een oplossing te zorgen. Een lek in de afvoer kan voor ernstige waterschade zorgen, doordat het vrijgekomen vocht in houten constructies, muren en vloeren trekt. Als gevolg van dit vocht kan er houtrot of schimmelvorming ontstaan, wat u logischerwijs wilt voorkomen! Een lek in de afvoer opsporen is niet eenvoudig zonder gebruik te maken van verschillende hulpmiddelen. Wij bieden u hier graag hulp bij door een ultrasone lekdetectie of een lekdetectie met een thermografische camera voor u uit te voeren. Bij welke afvoer heeft u te maken met een lekkage? Wij sporen het lek voor u op!

Hulp bij een lekkage in de afvoer opsporen

lek in afvoer opsporenIn veel gevallen is een ultrasoon detectie het meest geschikte hulpmiddel om een lek in de afvoer op te sporen. Bij een ultrasoon detectie maken we gebruik van ultrasone trillingen. Op basis van het tijdsverschil tussen het zenden en ontvangen van deze trillingen brengen we de locatie van de bron van de lekkage in kaart. Nadat wij de bron van de lekkage voor u hebben opgespoord leggen we onze bevindingen vast in een uitgebreid rapport. Loodgieters hebben dit rapport nodig voor het verhelpen van de lekkage.

Een lekkage laten verhelpen

Zelf voeren wij geen reparaties uit om lekkages te verhelpen. Wel bieden we loodgieters, zoals eerder omschreven, de helpende hand met een uitgebreid rapport. Loodgieters hoeven zo zelf geen hak- en breekwerk uit te voeren om de bron van een lekkage te vinden, maar kunnen direct aan de slag gaan met het bieden van een oplossing!

Heeft u momenteel last van een lekkage rond uw afvoer? Neem vrijblijvend contact met OTL lekdetectie op om de mogelijkheden van het uitvoeren van een lekdetectie door te spreken.

Werkgebied

U kunt ons overal in Nederland inschakelen voor het uitvoeren van lekdetecties.

Wij werken onder andere in:

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs!

Neem direct contact op: