Lekdetectie in Leeuwarden

Heeft u last van een lekkage, maar weet u niet waar het lek zich bevindt? Wij sporen het lek voor u op zonder te hoeven slopen! We komen graag bij u langs voor inspectie in Leeuwarden.

  • Professionele lekdetectie
  • Hak- en breekwerk niet nodig
  • Verzekering vergoedt lekdetectie

Vakkundige lekdetectie in Leeuwarden

Heeft u een lekkage in huis? Schakel dan snel de vakkundige lekdetectie Leeuwarden in van OTL Nederland. Wij helpen u bij het snel en vakkundig opsporen van de bron van een lekkage. Dit gebeurt zonder onnodig breekwerk aan muren en vloeren. Dat komt omdat de lekdetectiespecialisten Leeuwarden hiervoor geavanceerde apparatuur gebruiken. Dat geldt voor vochtlekkage en voor warmtelekkages. Maar ook lekkages aan uw afvoer en riolering zijn heel vervelend. Die kunnen uw grond verontreinigen en een vervelende penetrante geur veroorzaken. Tijd om snel tot actie over te gaan.

Wanneer een lekdetectie in Leeuwarden laten uitvoeren?

Wanneer u een lek vermoedt adviseren wij u dit zo snel mogelijk op te laten sporen door de  lekdetectie in Leeuwarden. Voorkom hiermee verdere waterschade of warmtelekken in uw woning. Waterlekkages herkent u vaak aan gelige en vochtige plekken op de muur of op de vloer. Een warmtelek herkent u vaak aan vreemde tochtstromen in uw huis. Ook kunt u ineens een torenhoge energierekening op de deurmat vinden. Uw  CV-ketel maakt dan overuren omdat er ergens in huis ongevraagd koude lucht binnenkomt of warme lucht het huis onnodig verlaat. Vermoedt u waterschade aan de dakconstructie in uw huis. Dan kan hierdoor zelfs houtrot ontstaan. Met alle financiële gevolgen en het breek-/timmerwerk van dien.

Een lekdetectie preventief uitvoeren

U kunt een lekdetectie in Leeuwarden beter preventief laten uitvoeren. Dat voorkomt veel water- en vochtschade. Ook uw energierekening zal er wel bij varen. Bij de lekdetectie wordt uw huis op verschillende plekken onderzocht. Onze experts weten precies waar ze moeten zoeken. Vinden zij geen lek? Dat is fijn! Uw leidingwerk doet dan precies wat het moet doen. U heeft geen lekschade te verwachten en er stroomt nergens water of warme lucht ongevraagd het huis uit.

Lekdetectie LeeuwardenVinden de collega’s wel ergens een lek? Ook dan bent u goed af. Nu weet u waar het lek zich bevindt en dat kunt u meteen goed aan laten pakken. Verdere lekkages voorkomen en het euvel oplossen is uiteindelijk goed voor uw portemonnee. Want u bent ook verdere schade aan uw woning voor. Een lekdetectie laten uitvoeren is vaak veel goedkoper dan de kosten van het water- of warmteverlies veroorzaakt door een lek. Omdat veel schade voorkomen wordt, vergoeden veel verzekeraars ook (een deel van) de kosten van lekdetectie.

Lekdetectie is duurzaam

Niet alleen uw portemonnee zal blij zijn met een goede lekdetectie. Door het warmtelek goed te dichten nemen de stookkosten af. Lekt er teveel water weg door een lek in de leiding, dan zal de waterrekening omlaag gaan. In een tijd waarin we zuinig om moeten gaan met energie bent u in beide gevallen ook nog eens duurzaam bezig.

Lekdetectie Leeuwarden, een ervaren vakman

De experts van OTL Nederland in Leeuwarden werken met geavanceerde apparatuur om het lek op te sporen. Zo gebruiken zij thermografische camera’s, apparaten met ultrasone trillingen en nemen zij rookproeven.

Plan bij ons een preventieve scan in en maak snel een afspraak in Leeuwarden als u lekkage vermoedt. Wij staan zes dagen per week voor u klaar.

Werkgebied

Wij zijn niet alleen actief in Leeuwarden, maar ook in: Assen, Emmen, Groningen en Zwolle

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs!

Neem direct contact op: