Lekdetectie in Hoofddorp

Heeft u last van een lekkage, maar weet u niet waar het lek zich bevindt? Wij sporen het lek voor u op in Hoofddorp zonder te hoeven slopen! We komen graag bij u langs voor inspectie.

  • Professionele lekdetectie
  • Hak- en breekwerk niet nodig
  • Verzekering vergoedt lekdetectie

Maak gebruik van een lekdetectie in Hoofddorp

Zelf naar de bron van een lekkage speuren is vaak lastig. Denk bijvoorbeeld aan de kier tussen een kozijn en de muur. Via deze kier kan warme lucht uw woning verlaten, of ontstaat tocht in huis. Ook een lekkage rond leidingen die achter uw wanden of onder vloer lopen, zijn nauwelijks zelf op te sporen. Kies voor een lekdetectie in Hoofddorp, wanneer u de bron van het lek zonder onnodig veel schade op wilt laten sporen. Een lekkage opsporen door OTL Lekdetectie middels moderne hulpmiddelen. Daar waar voorheen vaak gebruik gemaakt werd van hak- en breekwerk. Een muur of vloer moest op verschillende plekken worden opengebroken, om zo tot de kern van het probleem te komen. Dit is zonde en absoluut niet nodig. We vertellen u er graag meer over.

Lekdetectie in Hoofddorp zonder hak- en breekwerk

Hak- en breekwerk zorgt voor onnodig veel schade, wat lang niet altijd volledig te herstellen valt. Soms moet de volledige vloer vervangen worden, als deze op meerdere plekken opengebroken is. Wij kiezen voor hulpmiddelen waarmee een lekdetectie in Hoofddorp mogelijk is zonder hak- en breekwerk. Dit geldt zowel voor het opsporen van de bron van een warmtelek, als voor het opsporen van de bron van een vochtlek. Met welk type lekkage in huis heeft u te maken? Naast het feit dat onze lekdetectie in Hoofddorp uitgevoerd wordt zonder hak- en breekwerk, kunt u de kosten hiervoor vergoed krijgen. Er zijn veel verzekeraars die de kosten voor een professionele lekdetectie dekken. Een verzekeraar heeft er belang bij, dat de schade aan uw woning beperkt wordt.

Methodes bij een lekkage opsporen

OTL Lekdetectie gebruikt verschillende methodes, om tot de bron van een lekkage te komen. Zo kunnen we een rookproef gebruiken, waarbij rook onder uw dak of bijvoorbeeld in leidingen gespoten wordt. Op plekken waar de rook tevoorschijn komt bevindt zich een lek. Ook een thermografische camera helpt om de bron van een lekkage op te sporen. De thermografische camera toont de warmteverschillen rond uw woning. Op plekken waar het buiten uw woning warmer is, kan zich een warmtelek bevinden. Een derde methode om de bron van een lekkage op te sporen, is het gebruik van ultrasone trillingen. Deze trillingen worden voornamelijk gebruik bij lekkages rond leidingen met koud water.

Resultaten vastleggen in een rapport

Lekdetectie HoofddorpNadat u een lekdetectie in Hoofddorp uit heeft laten voeren, wilt u de resultaten hiervan gebruiken voor het verhelpen van de lekkage. Wij bieden u een uitgebreid rapport, waarin middels foto’s en tekst wordt uitgelegd waar de bron van het lek zich bevindt. Vervolgens kunt u een loodgieter, dakdekker of bijvoorbeeld glaszetter inschakelen om de lekkage voor u op te lossen. Een dergelijke vakman kan direct aan de slag met de oplossing, aangezien deze de bron van het probleem niet meer hoeft te zoeken.

Direct een lekdetectie uit laten voeren

Wilt u ook een lekdetectie in Hoofddorp uit laten voeren? Neem contact met ons op, zodat we direct een afspraak voor u in kunnen plannen. Wij werken niet alleen op werkdagen, maar ook op zaterdag. Zo kunnen we u in geval van nood snel helpen bij het opsporen van de bron van een lekkage.

Werkgebied

Wij zijn niet alleen actief in Hoofddorp, maar ook in: Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam en Zaandam

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs!

Neem direct contact op: