Lekdetectie in Hilversum

Heeft u last van een lekkage, maar weet u niet waar het lek zich bevindt? Wij sporen het lek voor u op zonder te hoeven slopen! We komen graag bij u langs in Hilversum voor inspectie.

  • Professionele lekdetectie
  • Hak- en breekwerk niet nodig
  • Verzekering vergoedt lekdetectie

Lekkages opsporen met een lekdetectie in Hilversum

Bij een lekkage in huis is het belangrijk deze op korte termijn op te lossen. Zo voorkomt u namelijk flinke vochtschade aan het pand. Vochtschade komt onder meer voor in de vorm van lichtgele vochtplekken. Zou u de lekkage niet tijdig verhelpen, dan kunnen op deze plekken tegelijkertijd schimmels groeien. Iets wat vervolgens een negatieve invloed heeft op uw weerstand. Datzelfde geldt voor een warmtelek in huis. Als gevolg van het warmtelek kan er tocht ontstaan. Iets wat een griepje of verkoudheid in de hand werkt. Laat een lekdetectie in Hilversum uitvoeren om de bron van het lek te achterhalen. OTL Lekdetectie beschikt over professionele hulpmiddelen, waarmee het opsporen van lekkages vervolgens relatief eenvoudig is.

Lekdetectie in Hilversum voorkomt schade

Eerder werd al beschreven dat een lekkage in huis voor vochtschade kan zorgen. Bij een reguliere aanpak wordt een wand of vloer opengebroken om de bron van deze lekkage op te sporen. OTL Lekdetectie kiest voor methodes, waarbij een lekkage opsporen mogelijk is zonder hak- en breekwerk. Een groot voordeel! Daarbij kunt u een lekdetectie in Hilversum vergoed krijgen via uw verzekeraar. Dit maakt het des te aantrekkelijker om voor een professionele aanpak te kiezen bij het opsporen van lekkages. Een lekdetectie in Hilversum is niet alleen interessant bij een lekkage waarvan u op de hoogte bent. Ook kunt u een lekdetectie preventief uit laten voeren. Soms merkt u een lekkage immers pas op, op het moment dat er al vochtschade ontstaan is.

Hulpmiddelen voor een lekkage opsporen

Zonder hak- en breekwerk een lekkage opsporen doet OTL Lekdetectie met drie soorten hulpmiddelen. Met een thermografische camera is het heel eenvoudig om warmteverschillen in beeld te brengen. Deze warmteverschillen tonen waar de bron van een lekkage zich bevindt. Naast een thermografische camera is ook een rookproef interessant. Op de plek waar de rook uw woning of een leiding verlaat moet zich de bron van de lekkage binden. Als derde kunnen ultrasone trillingen gebruikt worden. De ultrasone trillingen komen onder meer van pas bij lekkages rond afvoerleidingen of leidingen met koud water. Het is afhankelijk van het soort lekkage, welk type lekdetectie in Hilversum het beste is.

Rapport over onze bevindingen

Lekdetectie HilversumNadat de lekdetectie in Hilversum is uitgevoerd, leggen we onze bevindingen vast is in een uitgebreid rapport. Dit rapport kunt u indienen bij uw verzekeraar, om de kosten voor een lekdetectie in Hilversum vergoed te krijgen. In de polisvoorwaarden van uw verzekering leest u hier meer over. Ook kunt u het rapport overhandigen aan een loodgieter, timmerman of dakdekker. Een dergelijke vakman kan de lekkage na de lekdetectie in Hilversum direct voor u herstellen. Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar en bent u verzekerd van een efficiënte oplossing.

Direct een lekdetectie inplannen

Laat op korte termijn een lekdetectie in Hilversum uitvoeren, wanneer u vermoedt last te hebben van lekkages. We komen zo snel mogelijk bij u langs om de bron van deze lekkages voor u te achterhalen. Neem telefonisch of per mail contact met ons op, zodat we een afspraak in kunnen plannen.

Werkgebied

Wij zijn niet alleen actief in Hilversum, maar ook in: Amersfoort, Amsterdam, Almere en Utrecht.

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs!

Neem direct contact op: