Lekdetectie in Enschede

Heeft u last van een lekkage, maar weet u niet waar het lek zich bevindt? Wij sporen het lek voor u op zonder te hoeven slopen! We komen graag bij u langs in Enschede voor inspectie.

  • Professionele lekdetectie
  • Hak- en breekwerk niet nodig
  • Verzekering vergoedt lekdetectie

Vakkundige lekdetectie in Enschede

Denkt u dat u last hebt van lekkage in huis? Dan is het wellicht tijd een vakkundige lekdetectie in Enschede te laten uitvoeren. Maak een afspraak met OTL Nederland in Enschede. Wij helpen u bij het snel en vakkundig opsporen van de bron van een lekkage. Dat gebeurt zonder onnodig breekwerk aan muren en vloeren. Dat doen we door hiervoor geavanceerde apparatuur te gebruiken. Lekkages zijn er niet alleen van vocht, maar ook van warmte. En wat te denken van een lekkage in uw afvoer of riolering, die een vervelende penetrante geur kan verspreiden.

Een lekdetectie in Enschede preventief uitvoeren

U kunt een lekdetectie in Enschede natuurlijk altijd beter preventief laten uitvoeren. Zo voorkomt u veel schade en een ongevraagd hoge energierekening. Uw huis wordt dan op verschillende plekken onderzocht. Onze lekdetectie experts weten precies waar ze moeten zoeken. Wordt er geen lek gevonden? Dat is dan goed bericht. Uw leidingwerk doet dan zijn werk goed en u kunt ervan uitgaan dat u in de nabije toekomst geen lekschade zult ondervinden.

Vinden onze experts wel ergens een lek? Ook dan bent u met de lekdetectie in Enschede goed af. U kunt nu het lek direct goed aan laten pakken. U bent zo verdere schade aan uw woning voor. Ook goed voor uw portemonnee. Een lekdetectie is vaak veel goedkoper dan de kosten van het water- of warmteverlies veroorzaakt door een lek. Omdat veel schade voorkomen wordt, vergoeden veel verzekeraars ook (een deel van) de kosten van lekdetectie.

Wanneer een lekdetectie aanvragen?

lekdetectie enschedeWanneer u een lek vermoedt is het zaak zo snel mogelijk een lekdetectie in Enschede te laten uitvoeren. Zo verkleint u de kans op een waterschade of warmtelekken in uw woning. Een beginnende waterlekkage herkent u vaak een gelige plekken op de muur of vochtige vloerdelen of stukken tapijt. Een warmtelek openbaart zich vaak door vreemde tochtstromen in uw huis of een plotsklaps torenhoge energierekening. De koude lucht komt vaak via een kier tussen de ruit en het kozijn bij uw woning naar binnen of de warme lucht verlaat hier ongevraagd uw woning.

Vermoedt u waterschade aan de dakconstructie in uw huis. Dan kan hier houtrot optreden. Met alle financiële gevolgen en breek-/timmerwerk van dien.

Een lekdetectie: duurzaam bezig

Uw portemonnee zal blij zijn met een goede lekdetectie. Door het warmtelek te dichten nemen de stookkosten af. Lekt er veel water weg, dan zal de waterrekening omlaag gaan. In beide gevallen bent u ook nog eens duurzaam bezig. Een lekdetectie is vaak veel goedkoper dan de kosten veroorzaakt door water- of warmteverlies bij  een lek. Omdat veel schade voorkomen wordt, vergoeden veel verzekeraars ook (een deel van) de kosten van lekdetectie in Enschede.

Lekdetectie Enschede, een ervaren vakman

De experts van OTL Nederland in Enschede werken met geavanceerde apparatuur om het lek op te sporen. Zo maken zij gebruik van thermografische camera’s, van ultrasone trillingen en van rookproeven. Zo hoeven wij geen muren en vloeren open te breken om het euvel op te sporen.

Maak snel een afspraak in Enschede als u lekkage vermoedt of om de mogelijkheden van een preventieve scan te verkennen. Wij staan zes dagen per week voor u klaar.

Werkgebied

Wij zijn niet alleen actief in Enschede, maar ook in: Apeldoorn, Arnhem, Hengelo en Zwolle.

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs!

Neem direct contact op: