Lekdetectie in Emmen

Heeft u te maken met een lekkage in uw huis in Emmen? Graag komen wij langs met onze apparatuur dat ieder lek weet te vinden.

  • Professionele lekdetectie
  • Hak- en breekwerk niet nodig
  • Verzekering vergoedt lekdetectie

OTL Lekdetectie helpt u bij een lekdetectie in Emmen

Heeft u te maken met een lekkende leiding in uw woning? Laat op korte termijn een lekdetectie in Emmen uitvoeren, om de bron van deze lekkage op te sporen. Zelf een lekkage opsporen is vaak erg lastig. Waar moet de wand of vloer opengebroken worden? Hoe vindt u speling tussen een ruit en kozijn, welke mogelijk tocht veroorzaakt? OTL Lekdetectie is gespecialiseerd in het uitvoeren van een lekdetectie in Emmen. Hierbij maken we gebruik van verschillende professionele hulpmiddelen. Niet alleen kan een lekkage hiermee snel worden opgespoord. Ook hoeft er hierbij geen hak- en breekwerk te worden uitgevoerd. Het helpt u een onnodig grote schade aan uw woning tegen te gaan.

Noodzaak van een lekdetectie in Emmen Lekdetectie Emmen

Het voorkomen van onnodig veel hak- en breekwerk bij het opsporen van lekkages is niet de enige reden om voor een lekdetectie in Emmen te kiezen. Heeft u bijvoorbeeld gezien dat de kosten voor een lekdetectie vaak vergoed worden door uw verzekeraar? Het maakt het des te aantrekkelijker om een lekkage niet zelf op te sporen. Het uitvoeren van een lekdetectie in Emmen is niet alleen interessant bij een vochtlek. Ook wanneer er sprake is van een warmtelek in huis kunt u op de hulp van OTL Lekdetectie in Emmen rekenen. Het maakt dat uw energieverbruik af zal nemen.

Hulpmiddelen bij een lekkage opsporen

OTL Lekdetectie heeft de beschikking over verschillende hulpmiddelen bij het opsporen van de bron van een lekkage. Zo maken we geregeld gebruik van een rookproef. Het helpt ons de bron van een lek te vinden in uw dakbedekking, maar ook in leidingen. Op de plek waar het lek zich bevindt, zal de rook tevoorschijn komen. Een alternatief voor deze rookproef is het gebruik van ultrasone trillingen. Hierbij wordt gekeken naar de tijd tussen het zenden van een trilling en het ontvangen van de weerkaatsing hiervan. Het vertelt onze professionals waar de bron van het lek zich bevindt. Een derde hulpmiddel voor een lekdetectie in Emmen is een thermografische camera.

Rapportage over onze bevindingen

Nadat de lekdetectie in Emmen is uitgevoerd, ontvangt u van ons een uitgebreid rapport. In dit rapport staat middels foto’s en tekst beschreven, waar de bron van het lek zich vindt. Op basis van deze informatie kan een loodgieter of bijvoorbeeld timmerman voor een oplossing zorgen. Voordeel van dit rapport, is dat een loodgieter een wand of vloer direct op de juiste plek openbreekt. Een onnodig grote schade wordt zo voorkomen. Ook heeft u dit rapport in veel gevallen nodig om de kosten voor een lekdetectie vergoed te krijgen via de verzekeraar.

Lekdetectie inplannen voor uw woning

Laat een lekkage in huis op korte termijn verhelpen, door voor een lekdetectie in Emmen te kiezen. OTL Lekdetectie plant graag een afspraak voor u in, om de bron van het lek op te sporen. Ook wanneer u vragen heeft over onze dienstverlening en de mogelijkheden die we u bieden, staan we voor u klaar! Wilt u een vocht- of warmtelek op laten sporen door onze professionals?

Werkgebied

Wij zijn niet alleen actief in Emmen, maar ook in: Assen, Groningen en Zwolle.

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs!

Neem direct contact op: