Lekdetectie in Amstelveen

Heeft u last van een lekkage, maar weet u niet waar het lek zich bevindt? Wij sporen het lek voor u op zonder te hoeven slopen! We komen graag bij u langs in Amstelveen voor inspectie.

  • Professionele lekdetectie
  • Hak- en breekwerk niet nodig
  • Verzekering vergoedt lekdetectie

Lekdetectie in Amstelveen laten uitvoeren

Heeft u last van een lekkage in huis? In dat geval doet u er verstandig aan deze op korte termijn te laten verhelpen. Zelf een lekkage oplossen blijkt vaak lastig te zijn. Hoe vindt u de exacte bron van de lekkage? Op welke manier voorkomt u dat een lekkage zich op korte termijn nogmaals voordoet? Enzovoorts. Het laten uitvoeren van een lekdetectie in Amstelveen kan de oplossing voor u zijn! OTL Lekdetectie helpt u hier graag bij. Met professionele hulpmiddelen sporen we de bron van de lekkage voor u op. Een loodgieter kan u vervolgens helpen bij het oplossen hiervan.

Noodzaak van een lekdetectie in Amstelveen

Een lekdetectie in Amstelveen uit laten voeren biedt u verschillende voordelen. Zou u de bron van een lekkage op reguliere wijze op laten sporen, dat moet de muur of bijvoorbeeld vloer worden opengehaald. Dergelijk hak- en breekwerk zorgt voor een onnodig grote schade aan uw pand. Iets wat u voorkomt door voor een professionele lekdetectie in Amstelveen te kiezen. Wist u dat de kosten voor een lekkage opsporen middels een lekdetectie in veel gevallen vergoed worden door uw verzekeraar? Het maakt het des te aantrekkelijker om niet zelf aan de slag te gaan.

Werkwijze bij een lekkage opsporen

Het opsporen van een lekkage in Amstelveen kan op verschillende manieren. Zo maken we gebruik van een thermografische camera, om bijvoorbeeld tocht in huis op te sporen. Voor het opsporen van de bron van een lekkende koudwaterleiding is het gebruik van ultrasone trillingen populair. Het verschil in tijd tussen het ontvangen van de weerkaatsing van trillingen en het zenden hiervan, verklapt waar de bron zich bevindt. Een derde hulpmiddel is een rookproef. Er zijn verschillende soorten lekkages, waarbij een rookproef van pas komt. Denk aan een lekkend dak. Door de rook onder uw dak te spuiten, ziet u aan de buitenzijde precies waar het lek zich ongeveer bevindt.

Uitgebreide rapportage achteraf

Lekdetectie AmstelveenWanneer u een lekdetectie in Amstelveen uit laat voeren, voorzien we u nadien van een uitgebreid rapport. In dit rapport vindt u de exacte locatie van de bron van een lekkage. Schakel vervolgens een loodgieter in, om de lekkage op basis van dit rapport te laten verhelpen. Het kan gaan om een lekkende leiding, schade aan de dakbedekking of bijvoorbeeld een kapotte afvoer. Heeft u te maken met een warmtelek? In dat geval kan een timmerman of dakdekker u helpen bij het herstel van de lekkage. Door de lekkage op te lossen kunt u flink besparen op uw energieverbruik.

Meer informatie over een lekdetectie

Wilt u meer weten over onze werkwijze bij een lekdetectie in Amstelveen? Wilt u direct een afspraak maken voor het uitvoeren hiervan? Neem in beide gevallen contact met ons op. Samen zoeken we naar het meest geschikte hulpmiddel om de bron van een lekkage in uw woning op te kunnen sporen. Wij zijn niet alleen op werkdagen geopend, maar ook op zaterdag. Handig, wanneer u met spoed een lekdetectie in Amstelveen uit wilt laten voeren door onze professionals.

Werkgebied

Wij zijn niet alleen actief in Amstelveen, maar ook in: Alkmaar, Amsterdam, Hoofddorp en Zaandam

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs!

Neem direct contact op: